Onze diensten

Bij Camper Service Deventer kunt u terecht voor camper ombouw, interieur op maat en reparatie van nagenoeg alle voorkomende technische apparatuur of vervangingen aan uw camper. Eventueel vooraf een prijsopgave.

Ook voor pech onderweg kunt u ons gerust bellen voor een advies.

Wij merken wellicht ten overvloede op, dat wij ons voornamelijk richten op het camper deel, zoals technische huishoudelijke zaken, maar niet specifiek op auto-technische aspecten of auto APK, daarvoor hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten.

 

Meestal hebben wij diverse nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad om een (bedrijfs)bus snel te kunnen laten keuren tot camper. Deze materialen en meubels zijn te koop of te huur.

Gebruikte bus zoeken

Wilt u ook een bus tot camper laten ombouwen, maar heeft u geen geschikte bus voor camper ombouw? Regelmatig zoeken wij voor onze relaties gebruikte personen- of bedrijfsbussen die te koop zijn, zoals VW T4 en T5, Fiat Ducato, of Peugeot Boxer, Mercedes Vito en Sprinter, maar dan wel alleen met verhoogd dak (en eventueel in verlengde uitvoering L1,L2, met H1, H2).

Projecten - Camper ombouw - Maatwerk interieur

Al 1971 bouwden wij een Renault Estafette bedrijfsbus om tot Camper.

Vervolgens een ’80 VW model T2 en daarna een ’77 Chevrolet Chevy G 30 Ambulance  tot 4-persoons camper. Zo is eigenlijk de grondslag gelegd voor de huidige activiteiten.

Bekijk hieronder enkele foto's van onze projecten.

Enkele voorbeelden van onze projecten: