Voorkom diefstal uit uw camper met de Securi-CarBox

Deze anti diefstal camper kist is een grote metalen box die het extra moeilijk maakt om uit een gekraakte of geopende camper of auto snel bepaalde zaken te stelen.

Verzekeraars noemen dit risico-reductie door meeneem beperkende maatregelen, die er bouwkundig gezien voor zorgen, dat de in de box opgeborgen zaken daar ook veilig blijven en dat daarmee een snelle roof voorkomen wordt.

Via opvallende raamstickers wordt duidelijk gemaakt dat inbreken in de auto zinloos is. Raamstickers zijn verkrijgbaar in diverse talen. Hiermee wordt mogelijk al veel schade voorkomen.

De Securi-CarBox is met een goed slot, een volledig afsluitbare metalen box, die eenvoudig vast gemonteerd kan worden in een camper of de kofferbak van een personenauto. Maar die toch ook weer (bij een met het slot geopende box) snel gedemonteerd kan worden. Desgewenst kan de box ook met een speciale stalen ketting of speciale staalkabel vastgelegd worden.

Anti diefstal camper

De Securi-CarBox is in iedere gewenste maat verkrijgbaar

De standaard maten van de Securi-CarBox zijn ter grootte van een standaard verhuisdoos. Andere maten zijn op bestelling leverbaar. De carbox is toepasbaar in allerlei typen voer- en vaartuigen, maar ook b.v. in mobiele, of tijdelijke en vaste opstellingen: camper, (sta-)caravan, boot, personenauto, stationwagen, auto met dubbele cabine, bedrijfsbus, vrachtauto, touringcar, evenementen- en bouwplaats locaties.

Voor hogere risico’s is tevens als extra een compleet alarmsysteem al dan niet met mistgenerator leverbaar. De mistgenerator produceert zoveel rook dat men ter plaatse geen hand voor ogen kan zien. Het alarmsysteem zorgt dan gelijktijdig via veel sirene lawaai en verlichting, dat de aandacht van omstanders getrokken wordt. Maar ook een ingebouwde GSM module zorgt direct voor telefonisch contact met de eigenaar of bestuurder via de mobiele of vaste telefoon.

Voor meer informatie over de Securi-Carbox, de anti diefstal camper kist, kunt u altijd contact met ons opnemen.